Annons

Annons


Grillad ananas med asiatiska pannkakor och glass

En enkel och god dessert. Den grillade söta ananasen tillsammans med glassen skapar magi i munnen.

Hej.
Detta är en superfräsch och rolig dessert på sommaren. Dom gånger jag har serverat den har den gjord succé.


Fotograf Christer Hansson

Ingredienser:
1 st ananas
2 dl rismjöl
3 dl kokosmjölk
2 st ägg
1 krm salt
2 st lime
1 dl kokosflingor
1 kruka mynta
½ dl honung
Vaniljglass

Annons

Gör såhär:
Grilla ananasen i cirka 3-4 minuter på varje sida och pensla på lite honung.
Blanda rismjöl med, salt, ägg och kokosmjölk.
Tillsätt lite vatten om smeten känns för tjock.
Stek pannkakor på hög värme i smör.
Servera ananasen på en pannkaka, pressa över lime, lägg på en kula glass och strö till sist över kokos och mynta.

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

Annons



Annons
Senaste från Elle Mat & Vin