ANNONSSAMARBETE MED CIRCLE K

Asiatisk korv med nudelsallad

Hej alla korv-älskare.

Jag har en superrolig nyhet att berätta.
Från och med idag så kommer jag vara Circle Ks nya korvkorrespondent. Jag kommer att jobba tillsammans med Svenska Kocklandslaget, åka på smakresor för att hitta inspiration och framförallt äta korv tills jag spricker 🙂
Följ gärna med på den här resan och upplev nya smaker tillsammans med mig!

Igår testade jag den nya korven som har lanserats på Circle K. En asiatisk korv med en kötthalt på 85% och smak från det thailändska köket som Svenska kocklandslaget har varit med och tagit fram.
Korven är alltså skivad och serveras med en nudelsallad bestående utav äggnudlar, panengcurry, paprika-mix, rättika, sås och toppas slutligen med en fantastisk god wasabi & sesam krydda med lite tryck i. Det är faktiskt första gången som Circle K serverar en korv i annat format än ”korv med bröd” och oj vilken succé det blev, ni måste testa!
Jag älskar verkligen konceptet och blir så glad och inspirerad när Circle K tänker utanför ”snabbmats-boxen” och hänger med i mat-trenderna.
Något som många inte vet om är att alla Circle Ks korvar är från Sverige och är av en riktigt fin kvalité. Även detta gör mig glad eftersom miljö-tänk och närproducerade råvaror ligger mig varmt om hjärtat. Att Circle K tänker på ett sätt som inspirerar mig och vill ge sina gäster en smakupplevelse istället för att bara göra deras magar mätta under en bilfärd är något som gör mig så stolt över detta samarbete.
Så, nu vet ni vart morgondagens lunch serveras, in på Circle K och avnjut denna fantastiska måltid!

I samarbete med Circle K.

LÄS OCKSÅ

(0)